Chat met ons op:

Vragen? Bericht ons via Whatsapp of Messenger

Over ons

We zijn naar Zweeds Lapland, verhuist vanwege de enorm mooie omgeving, en het Zweedse buitenleven. We wilden echte winters en echte zomers meemaken (het kan hier ook 25°C worden in de zomer), en uit ervaring kunnen we inmiddels zeggen dat dit hier goed lukt.

We zijn Lapland Stuga & Tours gestart om nog meer buiten te kunnen zijn. Wandelen, kamperen, bessen plukken, en het genieten van mooie natuur! Dat willen we onze gasten ook laten beleven.

Een persoonlijke aanpak en persoonlijk contact, daar houden we van! Enthousiaste en tevreden gasten die een geweldige ervaring hebben opgedaan, daar gaan we voor!

Bel of e-mail ons gerust met vragen!

Tot snel!

Groeten van Alex en Dalila

Over Alex & Dalila

Wij zijn Alex en Dalila en we zijn met onze kinderen in het voorjaar van 2017 vanuit Nederland, naar Lapland verhuisd. Voor onze permanente locatie hebben we specifiek voor Lapland gekozen vanwege de erg mooie natuur, de manier van leven en de brede mogelijkheden die dit gebied biedt voor mensen die van een actief buitenleven houden. Lapland Stuga (Zweeds voor ‘huisje’) & Tours (excursies) geeft de gehele beleving weer. We bieden huisjes + tours aan in de winter en zomerperiode. De reden dat we Lapland Stuga en Tours zijn gestart is een mengeling van passie, ervaringen en uiteindelijk een manier om het avontuur voort te zetten en dit te delen met jou als gast in Lapland.

De drang naar avontuur begon in 2010, vanaf toen hebben we meerdaagse zelfvoorzienende wandeltochten ondernomen door o.a. de mistige Highlands van Schotland, de gebergten van Zuid Spanje, het turquoise-blauw gekleurde IJsland. We houden ervan de gebieden op te zoeken waar nog ‘niemand’ gewandeld heeft.

Alex heeft in Nederland 10 jaar ervaring opgedaan als karate instructeur (als shodan kyokushinkai) voor zowel senioren als junioren. Sportiviteit, discipline & respect was hier een belangrijk onderdeel van de les. Deze eigenschappen wil hij graag meenemen in het organiseren en begeleiden van de activiteiten.

Kleinschaligheid is onze kracht waardoor we flexibel en snel reizen op maat kunnen aanbieden. Vraag ons naar de mogelijkheden, wij denken graag mee!