The Moonbike. Exclusief bij Lapland Stuga & Tours.

De eerste electrische snowbike in de wereld. Boek jouw tour exclusief bij Lapland Stuga & Tours

Guided moonbike tour

Tijdens onze begeleide Moonbike-tour kun je genieten van de stilte van de natuur en tegelijkertijd plezier maken. U ziet bossen, bevroren meren en nog veel meer! Of kies voor onze begeleide Northernlight Moonbike Tour en bereid je voor op een onvergetelijke ervaring!

Officiële partner van

Voor wie?

Alle gasten zijn welkom, als je bij ons verblijft of elders een accommodatie hebt, willen we dat je de mogelijkheid hebt om te genieten van een moonbike-tour. Bent u met een gezelschap van meer dan 5 personen, dan kunnen wij ook bij u langskomen.

Prijzen Moonbike Tour

Begeleide tocht / 45 minuten

Bestuur je eigen moonbike! We hebben plezier tijdens een rit van 45 minuten. Er zal 1 persoon per moonbike zijn, minimaal 18 jaar en minimaal 2 personen, max. 4 personen per groep. 

Kr 750,- per persoon

Begeleide tocht / 1,5 uur

Bestuur je eigen moonbike! We vermaken ons tijdens een rit van 1,5 uur. Er zal 1 persoon per moonbike zijn, minimaal 18 jaar oud. Minimaal 2 personen en maximaal 4 personen per groep. 

Kr 1.500,- per persoon

Noorderlicht tocht / 2 uur

Tijdens onze begeleide avondtour rijden we over de paden in de buurt van Rentjärn. We kijken naar de lucht en met een beetje geluk zien we het noorderlicht. Neem een ​​camera en maak zoveel foto’s als je wilt! Minimaal 18 jaar, minimaal 2 personen per groep.

Kr 2.000,- per persoon

Over de tour

Tijdens onze Moonbike tour bieden we veel plezier op mooie trails. We bieden graag afwisseling in onze routes waarbij we veel natuur kunnen zien en ook kunnen genieten van de stilte met de moonbikes. Afhankelijk van de duur van de tour stoppen we voor koffie of thee bij een open vuur, als we weer helemaal opgeladen zijn rijden we verder door de wilde natuur van Lapland.

Including

  • Moonbike
  • Helm


Excluding

  • Stofbril
  • Pet, muts, handschoenen